Admin-fanen - Innstillinger

Under Innstillinger kan dere skru av og på funksjonalitet og filtre. Dere kan også endre Navnet på organisasjonen som vises øverst i høyre hjørne, samt hvor Hjelp skal peke som dere ønsker det.

image-png-4 Merk at endringer som gjøres her gjelder for alle brukere på installasjonen.

Siden med Innstillinger finner du her:

1. Klikk på Admin i menyen til venstre
  2. Klikk på Brukergrensesnitt
  3. Klikk på Preferanser

Du får da opp siden med de forskjellige Innstillingene:

1.  Vis sjekkboks for automatisk utskrift av QR koder
Hvis denne sjekkboksen står til: Ja, vil det vise en sjekkboks nederst på vinduet for opprettelse av en saksmappe/mappe
2. Vis GNR/BNR/SNR/FNR i avansert søk
Her kan du skru av/på disse feltene under Søk - Avansert søk og Legg til nytt felt.
3. Vis plantype, planstatus, plannavn i avansert søk
Visning av disse feltene kan du skru på med dette valget.
4. Aktivèr Dokument-siden
Her skrur du av og på Dokumenter-fanen som vises i menyen til venstre.
5. Vis Geointegrasjon oppslag (muliggjør oppslag..)
Her kan du skru på muligheten til å integrere Documaster mot andre systemer via Geointegrasjon.
6. Aktivèr Martikkeloppslag
Med å sette valget til Ja får du muligheten til å slå opp mot Matrikkelen til Kartverket. Spesielt brukt ved digitalisering av Byggesak

Les mer om Matrikkeleninnstillinger her
7. Last opp bruksanvisning (kun PDF)
Punkt 7 og 8 må sees i sammenheng, da det kun kan være data i et av feltene.
Hvis det er ønskelig med egenprodusert brukermanual kan denne lastes opp med en PDF her.
8. Adresse til hjelpe-ikon
Punkt 7 og 8 må sees i sammenheng, da det kun kan være data i et av feltene.
Når Documaster leveres fra oss vil det ligge en lenke til vår Kundeportal i dette feltet. Har dere interne nettsider med informasjon om hvordan dere ønsker å bruke Documaster, kan denne lenken legges inn her.
9. Organisasjonsnavn
Det som står i dette feltet er Organisasjonsnavnet som står i deres Documaster installasjon. Bytter dere navn eller ønsker at det skal stå noe annet her, kan dere bare bytte det.
10. Brødsmulesti
I dette valget bestemmer du hvilke valg som skal være tilgjengelig på Arkiv-siden. Her kan du velge hva brukerne kan filtrere på, som vist i den røde ruten.
11. Filtre
Her huker du av for de filtrene du vil ha tilgjengelig på Arkiv-siden i Documaster. I bildet under viser vi alle filtrene som er tilgjengelig.

Tips3 Husk å klikke på Oppdater-knappen nederst på siden når dere gjør endringer i Innstillinger.