Har du glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet kan du resette det selv

image-png-4 Denne fremgangsmåten gjelder kun når installasjonen benytter Documasters IDP.

Om du har glemt passordet ditt, trykk på "Har du glemt passordet" og følg anvisningene der.

Du skal få en epost fra systemet. Om eposten ikke har kommet i løpet av noen minutter, sjekk søppelpost-folderen din, da eposten av og til havner der. Om den ikke kommer i det hele tatt er det fordi brannmuren du er bak ikke slipper eposten gjennom. Ta kontakt med en administrator evt send en epost til support@documaster.com, så hjelper vi deg.

Tips3 Er det vanskelig å få til et passord som systemet godkjenner?
Bruk vanlige ord, gjerne kombinasjoner av ord, med store og små bokstaver, og gjerne et tall eller flere.
Eksempler: Karusell88, BlyantPenn1977, 4002Stavanger, Galdhøpiggen2469 etc.
Enkle passord som Passord123, Pa55word etc som er veldig vanlige vil mest sannsynlig ikke bli godkjente av algoritmen.

Greit å vite om brukernavn og passord

Det mest vanlige er å ha epostadressen som brukernavn, men andre velger andre ord.

• Du kan selv administrere navn, epost og passord i Documaster IDP (Identity provider), du kan logge inn på IDP ved å trykke på "Profil" i menyen oppe til høyre når du er innlogget i Documaster.
  • For å endre brukernavn, f.eks ved ny epostadresse må dette gjøres av noen med administratortilgang (hvis du ikke har det)
  • Brukernavnet er, i likhet med passordet, case-sensitivt, og vi anbefaler at epostadresser alltid legges inn med små bokstaver. F.eks om du skriver inn epostadressen din test@eksempel.no, og den er lagret i Documaster som Test@eksempel.no så får du feilmelding. Om du har f.eks navnet ditt som brukernavn vil det derimot være naturlig å bruke stor forbokstav.
  • Det er ingen krav til kompleksitet i brukernavnet (slik som det er i passordet)
  • Brukernavnet kan endres, typisk om du har endret etternavn, fått ny epostadresse el.l. Det er ikke brukernavnet som er unikt i Documaster, men en egen bruker ID som ikke kan endres, så selv om du endrer brukernavn vil ingen historikk eller data gå tapt. Du vil derimot måtte logge inn på nytt i eventuelle office tillegg (f.eks journalføring fra Outlook ol)
  • Om du har problemer med brukernavn og/eller passord, ta kontakt med bedriftens Documaster administrator.