Admin-fanen - QR-koder

Ved digitalisering av data ved å scanne inn papir, og laste det opp til Documaster via sFTP, kan dere benytte QR-koder for å lettere legge det på rett plass. QR-kodene under Admin-fanen gjelder for hele installasjonen og kan gjenbrukes på alle saker

Siden med QR-koder finner dere her:

1. Klikk på Admin i menyen til venstre

2. Klikk på QR-koder

Dere har da tre valg for å skrive ut de forskjellige typene
med QR-koder

QR-koder for skjerming:

Disse QR-kodene benyttes for å legge på skjerming på innholdet man scanner inn og laster opp. Når du velger Skriv ut får du ut én QR-kode per Skjermingskode som dere har lagt inn under Lister -> Skjerming. Her kan dere lese mer om det

I tillegg får dere ut en QR-kode for Ikke skjermet.

• Klikk på Skjerming under QR-koder
  • Klikk på Skriv ut.
  • Du får da opp et utskriftsvindu, og kan eventuelt velge å skrive ut alle QR-kodene, eller bare noen.

QR-koder for å dele opp:

QR-kodene for deling benyttes for å dele opp det innscannede materialet i forskjellige registreringer. Det som kommer etter denne QR-koden vil bli en ny registrering i den samme mappen/saksmappen i Documaster. Det er kun én QR-kode i denne utskriften, og den kan benyttes for hele installasjonen.

• Klikk på Del opp under QR-koder
  • Klikk på Skriv ut
  • Det er kun en QR-kode i dette valget

QR-koder for Dokumenttyper:

I dette valget kan dere skrive ut en QR-kode for hver Dokumentkategori dere har lagt inn under Lister -> Dokumentkategorier. Her kan dere lese mer om det.

• Klikk på Dokumenttyper under QR-koder
  • Klikk på Skriv ut.
  • Du får da opp et utskriftsvindu, og kan eventuelt velge å skrive ut alle QR-kodene, eller bare noen.